Vi sørger for at du alltid har det du trenger tilgjengelig

LAGERPÅFYLLING

 

Har du et eget lager som de ansatte henter fra, eller kan du tenke deg å få det? Det sparer tid og penger ved at de ansatte slipper unødvendig kjøring og jobben kan utføres mer effektivt for dine kunder.

Vi kan hjelpe deg

Vi tilbyr en praktisk tjeneste for regelmessig påfyll av forbruksmateriell, skreddersydd til dine behov. Med vår løsning kan du være sikker på at du alltid har det nødvendige utstyr og materiell tilgjengelig, uten å måtte bekymre deg for lagerstyring.

Skreddersydd til dine behov

Vår tjeneste starter med en grundig gjennomgang sammen med deg for å fastsette hvilke produkter du trenger, i hvilke mengder, og hvor ofte du ønsker at vi kommer innom. 

Vi tilpasser oss dine preferanser og kan fylle opp i dine eksisterende hyller og skap, eller vi kan levere og vedlikeholde våre egne skap eller reoler. Uansett hva du velger, sørger vi for at forbruksmateriellet alltid er lett tilgjengelig og organisert.

Pålitelig og effektivt

Med jevnlige besøk sørger vi for at du ikke går tom for materiell. Vi håndterer alt fra bestilling til levering og organisering, slik at du kan fokusere på jobben. 

By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing