Proffskap med dør lukket og skjerm

PROFFSKAP


ProffSkap: Et smartskap med adgangskontroll og lagerstyring

Oppdag ProffSkap, vår innovative løsning for smart lagerstyring og adgangskontroll. ProffSkap er et låst skap utstyrt med avansert teknologi som gir full kontroll over hvem som tar ut varer, når det skjer, og hvilke produkter som tas ut.

Full kontroll og oversikt

Med ProffSkap kan du enkelt holde oversikt over lagerbeholdningen. Ved bruk av ID-kort eller brikker knyttet til hver enkelt ansatt, sikrer vi at kun autoriserte personer har tilgang til skapet. Dette bidrar til å forhindre unødvendig uttak og sløsing av produkter.

Man kan også kreve at den som tar ut produkter må merke uttaket med forhåndsdefinert prosjekt eller en fritekst.

Automatisk påfylling

ProffSkapet gir oss beskjed når det nærmer seg tomt for varer, slik at vi kan komme og fylle på før du går tom for nødvendige produkter. Dette sikrer at du alltid har det du trenger tilgjengelig, uten å måtte bekymre deg for lagerstyring. Sammen med deg setter vi min og max punkter for hvert enkelt produkt.

Effektivisering og besparelser

Ved å benytte ProffSkap, kan du redusere svinn og unødvendige kostnader. Systemet sørger for at dine ansatte kun tar ut den mengden produkter som er nødvendig, noe som bidrar til en mer effektiv drift og bedre ressursutnyttelse.

Egenutviklet løsning

Som en egenutviklet løsning, tilbyr ProffSkapet mange muligheter for tilpasning. Vi kan skreddersy skapene for å møte dine spesifikke behov og krav, noe som gir deg en unik og optimal løsning for din virksomhet.

Oppgrader til ProffSkap i dag og opplev hvordan et smartskap med adgangskontroll og lagerstyring kan gjøre din hverdag enklere og mer kostnadseffektiv.

Ta kontakt med oss for mer informasjon og en demonstrasjon av løsningen.

Proffskap med bakker
Proffskap innhold
By clicking 'Accept All' you consent that we may collect information about you for various purposes, including: Functionality, Statistics and Marketing