Om oss

Proff1 Montasjemateriell Tønsberg AS ble etablert høsten 2000 og vi er en ledende leverandør i vårt område som omfatter Vestfold.

Vår kompetanse er bygget opp gjennom dyktige medarbeidere siden etableringen, i nært samarbeid med bransjens ledende produktleverandører. Du kan forvente at vi kjenner til deres måte å arbeide på og at vi derfor kan finne de beste løsningene for dere. Vi ønsker å være en diskusjonspartner for våre kunder.

10 ansatte

25+ års erfaring

Personlig service

SERVICE

Vi etterstreber høy servicegrad og har derfor bygget organisasjonen slik at vi alle er fokusert på dere som kunder. Vi har lagt ned mye ressurser i lager- og leveringssystemer. Dette har gitt gode resultater når det gjelder leveringspresisjon.

 

MILJØ

Vi er stolte av å være en Miljøfyrtårn sertifisert bedrift, og vi legger stor vekt på å hjelpe våre kunder med å møte de kravene til miljø og bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å redusere vår egen miljøpåvirkning ved å implementere ressurseffektive prosesser og redusere unødvendig forbruk.

Vi forstår viktigheten av å tilpasse seg stadig strengere miljøkrav og er dedikert til å være en pålitelig partner for våre kunder i deres reise mot bærekraft.

Alex Andersen

Founder and head of the board

Ann Jensen

Just a geek with a wild approach to nature

Britt Peterson

Has 17 bikes in her basement

Kenneth Hansen

The laid back office man
Ved å klikke på 'Godta Alle' samtykker du i at vi kan samle informasjon om deg for ulike formål, inkludert: Funksjonalitet, Statistikk og Markedsføring.