Om oss

Proff1 Drammen ble etablert i April 2022 som 3 butikk i Proff1 kjeden, vår butikk i Tønsberg ble etablert i 2000 da som Montasjemateriell Tønsberg AS, i februar 2021 åpnet vi Proff1 i Larvik.

Vi leverer et bredt spekter av produkter til bygg og anlegg, og vi i Proff1 Drammen har i tillegg et fokus på industri.

Vareutvalget er stort og vi mener det er viktig å ha varer på lager slik at du som kunde får det du trenger til riktig tid.

Vi har et stort utvalg av skruer og festemateriell til de fleste oppgaver, treskruer, betongskruer, elementskruer, farmerskruer, lecaskruer, fasadeplugger, lettbetongskruer, lettbetongplugger, gipsskruer til både tre og stål.

Vi har et godt utvalg av bolt i løsvekt, både galvansiert og syrefast A4, med sekskanthode, senkhode, maskinskruer, vognbolter, muttere og skriver.

Fugemasser, konstruksjonslim, akryl, silikon, fugeskum, brannakryl, brannsilikon, brannskum, både fra Essve, Soudal og Tec7.

I alle våre butikker har vi fokus på batteriverktøy fra Makita og Milwaukee, vi fører et bredt sortiment som dekker de fleste bransjer og behov.

Så trenger du en ny drill, borhammer, bajonettsag, stikksag, sirkelsag, overfres, høvel, støvsuger, lampe, gressklipper, hekksaks eller noe annet fra Makita eller Milwaukee sitt sortiment så er sjansen stor for at du finner det hos oss i Proff1 Drammen!

Vi har også egne verksteder i butikkene, så skulle det oppstå problemer eller du har en maskin som trenger service eller reparasjoner så ordner vi det raskt og effektivt på huset.

Garantiverksted er vi for Makita, Paslode, Spit, Haubold, Honda, Stihl og Viking, vi tar også imot og reparerer det meste av andre merker som f.eks Milwaukee, Bosch, DeWalt, Hitachi/Hikoki mm.

Trenger du arbeidstøy har vi også en stor avdeling med kvalitetsprodukter fra bla. Helly Hansen og Blåkläder, vi kan også levere arbeidstøy med profilering om det er ønskelig. Vi kan også produsere enkel profilering i butikken, ta kontakt for mer informasjon!

I avdelingen med arbeidstøy har vi også stort utvalg av vernesko og verneutstyr som masker og vernebriller, vi har også arbeidshansker til de fleste formål, tynne montasjehanser, vinterhansker, sveisehansker, engangshansker mm.

Med fokus på industri har vi også lagerført et utvalg av tetninger og kulelager, samt hydraulikkolje og Loctite produkter.

Våre ansatte har over XX års erfaring innen bransjen og bistår gjerne med å finne riktig produkt.

Velkommen til en hyggelig handel hos oss i Proff1 Drammen – C. O. Lundsgate 26!

Endel av våre leverandører:

Makita, Milwaukee, Essve, Soudal, Bahco, Wareco, Grove Knutsen, Structron, Leica, Helly Hansen, Blåkläder, Loctite, Arvid Nilsson, Aston